محمد رئیسی ۱۳/۰۶/۱۴۰۱ در ۱۲:۰۹ ب٫ظ- پاسخ دادن سلام .وقت بخیر .دوره کارشناسی ویژه .مدت زمانش چند روزه هس ؟
در هنگام کارشناسی بدنه و رنگ ماشین، مواردی مثل رنگشدگی، خط و خش، فرورفتگی، قلمگیری، تعویض قطعات، آبرنگ، نقص در شاسی و… توسط کارشناسان ماهر و به وسیله تجهیزات خاصی بررسی میشود.
شما می توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر و درخواست کارشناسی خودرو همین حالا با مشاورین ما تماس بگیرید.
آیا الان ثبت نام کنم تا قبل از برج ۷ کلاس برگزار میشه و تموم میشه؟
بهترین روش برای دریافت کارشناس این است که خودتان خودرو مورد نظر را در ابتدای کار بررسی کنید.
کارشناسی خودرو به صورت رایگان کارشناسی خودرو رایگان
به همین خاطر، خودرویی که کارشناسی سده و گزارش عملکرد بخشهای آن موجود است، راحتتر از ماشینی به فروش میرسد که مالک آن هیچ اقدامی برای اثبات سلامت و اصالت و کارشناسی قیمتگذاری خودرو دست دوم خود نکرده است.
این مرحله به شما این امکان را می دهد که میزان شتاب خودرو، نحوه عملکرد ترمز، سیستم تعلیق و جلوبندی، سالم بودن چرخ ها، سیستم هیدرولیک فرمان و … را بررسی کنید.
بررسی خودرو از لحاظ فنی ( موتور ، گیربکس، سیستم برقی، آپشن ها و…)
بنابراین اینکه شما به بهترین کارشناسی خودرو و معتبرترین سرویس کارشناسی خودرو مراجعه کنید امری بسیار ضروری است.
بررسی جلوبندی خودرو بخشی از مراحل کارشناسی خودرو است که باید توسط کارشناسان بررسی شود.
با توجه به پیشرفت صنعت خودروسازی، چندان دور از انتظار نیست که برخی شرکتهای تولیدکننده به راحتی بتوانند معایب خودروهای تولیدی را مخفی کنند یا کیلومترشمار آنها را به نحوی تغییر دهند که خریدار عادی متوجه آن نشود. به همین خاطر توصیه میشود به جای اطمینان کامل از صداقت و عملکرد شرکت خودروساز، ماشین را نزد کارشناس خودرو ببرید تا از صحت عملکرد و سلامت بخشهای مختلف آن مطمئن شوید.
با ورود به کارنامه، قوانین کارنامه و سیاست نامه کارشناس ماشین حریم خصوصی میپذیرم.
در هنگام خرید خودرو دست دوم باید از اصل یا تعویضی بودن قطعات مطمئن شد. به دلایل مختلف مثل تصادف یا خرابی، مالک خودرو مجبور به تعویض قطعات میشود. کارشناس خودرو با بررسی موم بهکاررفته در قطعات، لولاها و پیچها، تفاوت رنگ فابریک با قطعه تعویضی، بررسی ضخامت رنگ قطعه و بررسی آستر قطعات تعویضی میتواند آنها را شناسایی و در گزارش کارشناسی درج کند.
Comments on “کارشناسی خودرو رایگان Fundamentals Explained”